De Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye” krijgt een psychedelische make-over

0 Comments

Tinker Hatfield’s Legendary Air Max 90 is sinds de introductie in 1990 in talloze kleuren ontstaan. Gekleed in prachtige kleding die sneakerheads achterlaten. Wat betekent dat precies? Checkouts op bliksemsnelheid. Dus zorg ervoor dat je de geheel nieuwe Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye” beter bekijkt, omdat we kunnen verzekeren dat ze er niet lang zullen zijn!

Officiële foto’s laten zien dat het ontwerp alle traditionele functies behoudt die we allemaal hebben gaan houden, koesteren, en uiteindelijk bekend zijn in de loop der jaren, met name gesproken over het zichtbare luchtsysteem ingekapseld in de tussenzool onder de voeten – met een krankzinnige hoeveelheid demping en natuurlijk comfort.

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

De Fit Together Upters genieten van een pikzwarte toon die het mogelijk maakt om te voldoen aan functies om een ​​opvallende look te bieden aan de klassieker van de jaren 90: rood en blauwe tie-dye-overlays die de zijkleepers en lederen gereedschap markeren. Afronding van de psychedelische configuratie zijn traditionele Nike -merkaccenten die de tong, inlegzolen, evenals hieloverlays sieren.

De Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye” verdient extreem een ​​gebied in je collectie, dus zorg ervoor dat je nu naar Nike gaat, terwijl de maten nog steeds beschikbaar zijn! Vergeet niet te onthouden om hier bij de enige leverancier met ons terug te inspecteren voor de nieuwste Nike -releases. In Associated News, word voor de zomer gepompt met de Nike TN Air Max Plus “Sport Red”!

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.