De Shawn Stussy X Dior Jelly Sandal wordt onthuld

0 Comments

Dior doodt op dit moment absoluut de sneaker -game, en het is allemaal dankzij Thibo Denis. Begrepen als Dior Men’s Senior Footwear Designer, hij is de man verantwoordelijk voor de felverwachte Dior X Air Jordan 1 -samenwerking. Hij is ook degene achter de aankomende Shawn Stussy X Dior Jelly Sandal!

Een zomerse schuifregelaar die net werd geplaagd via Instagram, het sandaal zelf is vervaardigd van een zacht, doorzichtig rubber, waardoor dragers de mogelijkheid krijgen om hun meest levendige sokken te rocken. Een afgeronde voetbed omarmt zorgvuldig je voet, terwijl een trio canvas -riemen functioneert voor de ultieme lockdown -pasvorm, allemaal klaar in Stussy’s kenmerkende graffiti -stijl die allereerst werd ge├»ntroduceerd in december.

Een subtiel treklip raakt de hiel, terwijl een extra gripzool hieronder gaat zitten voor duurzame tractie met elke stap.

Er wordt op dit moment niet veel anders begrepen over de Shawn Stussy X Dior Jelly-sandaal, maar Denis onthulde ook de B-23-slip-on. Zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige leverancier als je een van deze paren, evenals in Associated News, het Dior X Jordan -merk “Air Dior” -collectie ten slotte een releasedatum krijgt!

Afbeelding via _thibo

Leave a Reply

Your email address will not be published.