De Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” heeft zojuist een grote aanvulling gekregen!

0 Comments

Als het je er niet in slaagde om de Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” in het weekend te copiĆ«ren, dan is dit je kans, omdat het net een grote aanvulling kreeg bij Offspring! Zonder twijfel een van de meest unieke Yeezys die de afgelopen vijf jaar laten vallen, wil je dit serieus niet missen!

De eerste kleur die valt als onderdeel van de Ash-serie met drie schoenen, de “Ash Stone” is alleen voor Europa gemaakt. Geschilderd in een aardachtig kleurenpalet, wordt de Primeknit vervolgens in tegenstelling tot een opvallende rode streep die over het zijpaneel schiet voor een look die zeker de koppen zal draaien.

Int’l verzending

Koop nu

Int’l verzending

Koop nu

Hieronder zie je een adidas boost -middenzool die houtskool in kleur is. De semi-translucoele afwerking zodat je de magie van binnen kunt zien. Om het allemaal af te ronden, vinden lichtbruine tonen zich een weg naar de kraag en veters, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Nu beschikbaar bij Offspring, pak de Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” nu voordat het te laat is! Laat het ons weten als je erin is geslaagd om je maat te beveiligen, en terwijl je hier bent, kun je net zo goed de komende Yeezy Boost 350 V2 “Ash Pearl” nader bekijken!

Int’l verzending

Koop nu

Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.