Kanye West beweert dat hij het hoofd is van Adidas, disses Puma en verontschuldigt zich vervolgens snel

0 Comments

in een bizarre wending van evenementen in het weekend, Kanye West ging naar Twitter in een vreemde woede om te beweren dat hij het nieuwe hoofd van Adidas is. Hoewel hij misschien een van de drie-stripes grootste medewerkers is, zijn we niet helemaal zeker of zijn nieuwe claim op roem nauwkeurig is.

Vervolgens ging hij verder (in dezelfde tweet) om een ‚Äč‚Äčrivaliserend merk te disseren door alle ontwerpen van Puma “beschamend afval” te labelen. Maar om je geen zorgen te maken, omdat Kanye denkt dat hij “Adidas en Puma weer bij elkaar brengt en mij en Jay weer bij elkaar brengt” – verwijzend naar de beruchte verdeling tussen broers Adolf en Rudolf Dassler, die respectievelijk Adidas en Puma oprichtten. Hij verwijst ook naar de voortdurende vete tussen zichzelf en Fellow geniet van de troonontwerper Jay-Z.

We moeten nog geen update ontvangen over de vraag of Kanye eigenlijk het nieuwe hoofd van Adidas is, maar voorlopig gaan we ervan uit dat hij dat waarschijnlijk niet is. Aan de andere kant ging de Jezus echter King Star een dag later opnieuw naar Twitter om zich te verontschuldigen voor Puma.

Hij verklaarde: “Biggs spreken nu, ik had niets over Puma moeten zeggen over Puma”, en verontschuldigde me aan “Emory, Jay en de hele Puma -bemanning”. Zowel Puma als Adidas moeten nog reageren op deze nieuwste Twitter -tirade, waarbij Kanye sindsdien stil blijft.

Hoewel we niet zeker zijn wat Kanye dacht met deze nieuwste spree van tweets, valt niet te ontkennen dat Yeezy’s het nog steeds absoluut doden. Zorg ervoor dat je het hier bij de enige leverancier in het ideaal houdt, en terwijl je hier bent, bekijk Stussy’s nieuwste collectie!

Afbeelding door middel van Forbes

Leave a Reply

Your email address will not be published.