Waarom zijn speciale sneaker -releases zo belangrijk?

0 Comments

In de afgelopen jaren zijn sneakers geleidelijk uitdagend om te verkrijgen. De hype rond enkele van de silhouetten die al lang aanwezig zijn, is nu beschadigd met het daksysteem terwijl ze blijven ontstaan ​​in kleuren die aanbeveling verschillende verhalen. Niet alleen dat, echter, maar ook van buiten invloeden die bijdragen aan de steeds groeiende vraag, zoals de wederverkoopmarkt, beroemdheden, evenals sociale netwerk-apps, namelijk Tiktok en Instagram.

Waarom zijn speciale sneaker -releases belangrijk? Ik twijfel er niet aan dat u op zoek bent naar een antwoord op deze titelvraag. Een reactie die van uw irritatie afkomt na het nemen van een L op een “must-have” paar. U wilt zo goed accepteren en de primaire redenering achter deze releases begrijpen, maar begrijpt niet wie de schuld is. Zijn het de bots? Is het de wederverkopers? Is het het merk om het een beperkte release te maken in plaats van een GR zodat iedereen gelukkig kan zijn? Naar mijn mening is wijzende vingers een totale verspilling van tijd. De sneakermarkt voorspelt dat hij de komende jaren op grotere waarde is, en dat is daar niet niet stoppen.

Dus voordat ik het beste in mijn primaire punt duik, weet ik zeker dat een paar van ons publiek hier bij The Sole Leverancier nieuwkomers van de scène zijn, op zoek naar een bepaald paar dat ze net hebben gemist en mogelijk ook dit artikel tegenkwamen . Om die reden heb ik de primaire releasetechnieken samengevat die u moet begrijpen bij aankoop om uw mogelijkheden om een ​​W. te krijgen, anders vrij vrij om voorbij te scrollen te vergroten.

Afbeelding door Nike
Soorten vrijgeven

Nike Snkrs

De SNKRS-app is het primaire platform van Nike voor limited-edition releases. Het stelt individuen in staat om in een loterij te gaan, met een tijdsbestek van 2 minuten of 15 minuten op de dag van de afname. Voor algemene releases kunt u de gemeenschappelijke Nike -applicatie downloaden.

Adidas bevestigde

De Adidas -geverifieerde app is vrij eenvoudig te gebruiken. De in-app-loterijaanwijzing opent om 9 uur, en alles wat je hoeft te doen is je maat kiezen, je inzending verifiëren, achterover leunen en wachten op een W of L.

App Raffles

App -loterijen zijn net zo eenvoudig als de twee hierboven, behalve dat een langere duur wordt aangeboden voor inzendingen, meestal zo lang als een week. Zorg ervoor dat u een account hebt aangemeld met al uw persoonlijke gegevens die al zijn ingevuld, selecteer uw maat, verifieer uw invoer en wacht op het resultaat dat moet worden verstrekt via een app -push -melding of e -mail op de vermelde datum. Wereldwijde verkopers zoals SNS en eindkleding maken gebruik van dit releasetype. Het is ook de moeite waard om te bespreken dat sommige verkopers alleen hun loterijen op hun officiële website, zoals Sevenstore en Footshop, lopen.

Instagram Raffles

Instagram -loterijen kunnen een beetje veel uitdagender zijn. Ze worden traditioneel gebruikt door regionale skate-winkels voor superbeperkte Nike SB-releases, zoals de X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky” of de Travis Scott X Nike SB Dunk Low. Hoewel het alleen nodig is om aan hun account te voldoen, becommentarieert u uw maat en tagt u een vriend, de gerenommeerde Britse schoenenverkoper nakomelingen heeft bewezen dat het nogal een uitdaging is door de publicatie slechts enkele minuten online te houden voordat het is gearchiveerd.

In de winkel loterijen

Wat betreft loterijen in de winkel, dit werkt samen met app-loterijen. De in Londen gevestigde Sneaker Shop Footpatrol maakt gebruik van deze methode en biedt mensen de mogelijkheid om op internet en loterijen in de winkel afzonderlijk op te gaan.

Afbeelding door adidas
De betekenis van speciale sneaker -druppels

Dus wat is er met al dit gedoe? Waarom spelen speciale sneakers een essentiële functie op de schoenenmarkt en waarom zijn ze zo moeilijk te krijgen? Er zijn een aantal bases die we hiervoor moeten dekken. De schoenen die je op de voeten van een sneakerhead ziet, zijn niet altijd alleen voor show – het achtergrondverhaal, de ontwerper, de inspiratie en de kleurnaam zijn slechts enkele van de stippen die alles aan elkaar verbinden. Laten we het beter bekijken!

Afbeelding door Sam Hendy
Het achtergrondverhaal

De geschiedenis van sneakers is hun gewicht waard in goud. Verschillende schoeiselontwerpen van ‘s werelds toonaangevende sportmerken hebben veel te vertellen – de Air Jordan 1 is een goed voorbeeld, Jordan 1s zoals veel mensen het zouden bellen. Het verhaal begint alle methode in 1985, met de legendarische basketbalspeler Michael Jordan en de Chicago Bulls als de primaire personages.

De Adidas-superster heeft ook veel te zeggen, van het hof tot het muziekpodium met Run-D.M.C, evenals alle methode op de straten met Pharrell Williams, de traditionele Hoops van 1969 is nog steeds zichtbaar op straat vandaag.

Afbeelding via Jordan Brand
De ontwerper

“Krediet waar kredietbeoordeling verschuldigd is”, zoals velen zouden zeggen. Het achtergrondverhaal is misschien geweldig, maar de ontwerper van de schoenen is net zo belangrijk. Kun je jezelf zelfs een “sneakerhead” bellen als je niet begrijpt wie je grails heeft gemaakt? Chitose abe, adidas suPerstar, Aleali May, Salehe Bembury, zijn vandaag enkele onmiddellijk herkenbare namen voor hun felbegeerde samenwerkingen.

Maar waarom maken ze hun schoenen zo beperkt? Als je erover gelooft, zijn sneakers een kunstwerk voor deze ontwerpers, geboren uit hun innovatieve geesten. Het is alsof je naar een kunstgalerij gaat, wat er ook is, een echt meesterwerk.

Nadat hij dat allemaal heeft verklaard, zijn Tinker Hatfield, Peter Moore, evenals Horst Dassler, enkele eervolle namen die je ook zou moeten kennen. Weet u niet zeker wie ze zijn? Google het. Zonder deze mensen zouden de silhouetten die je favoriete medewerkers vandaag door je favoriete medewerkers gebruiken, niet in de allereerste plaats bestaan.

Afbeelding door Nike
Inspiratie

De motivatie van de stijl is als brandstof voor het vuur, behalve op een geweldige manier. Hoewel een volledig zwarte of geheel witte fitnessinstructeurs dingen eenvoudig houden, bezitten anderen waarde die hen tot een hotshot-goederen maakt. De nu beruchte Air Jordan 1 “verbannen”, vandaag de dag “Bred” genoemd, ontleent bijvoorbeeld zijn naam aan de tijd dat Michael Jordan 1 een boete zou krijgen voor het gebruik van de zwart-rode schoenen, omdat het zich niet hield aan de uniforme voorschriften van de competitie .

Een ander opmerkelijk paar is de “Silver Bullet” die voor het eerst in 1997 verscheen op de Japanse bullet-trein-geïnspireerde Air Max 97, ontwikkeld door Christian Tresser. Of het nu iets te maken heeft met de kleur of het gebouw zelf, beide zijn net zo essentieel als elkaar.

Andere fascinerende paren om te begrijpen is de Air Max 95 die wordt beïnvloed door menselijke anatomie, de Air Max TN plus beïnvloed door het strandleven, de Air Jordan 14 van Ferrari en sportwagen, evenals nog veel meer!

Afbeelding door Nike
Marketingstrategie

Vanuit een bedrijfsperspectief is de advertentietechniek van een release een essentieel voor succes. Merken gebruiken sociaal netwerk om hype te ontwikkelen, testen en te zien wat hun consumenten willen, evenals zo verder.

Een ideaal voorbeeld is de Nike Dunk. Een basketbalsilhouet dat voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd in de archieven was, maar klom de ladders eind 2019/begin 2020 op na het laten vallen van een reeks OG -kleuren en een groot deel van partnerschappen met mensen als Travis Scott, Virgil Abloh, evenals talloze anderen. Nu slechts praktisch twee jaar na de heropleving van het silhouet, heeft het silhouet de markt overspoeld met algemene releaseparen. Kortom, het is niet meer beperkt. Sommigen zouden zelfs stellen dat de dunks nu dood zijn.

In de modieuze wereld waarin we online zijn, krijgen mensen een soort van “status” omdat ze iets ongelooflijk beperkt hebben, waardoor anderen met lege handen zijn. Het is nog cooler als je een “plug” hebt. Als je het weet, weet je.

Afbeelding door Nike
Regio Exclusives

Als sneakers met een beperkte editie niet zouden bestaan, zouden onze sneakercollecties er dood uitzien. Het leuke deel van het verzamelen van Sneaker is tegenwoordig niet alleen op de paren met hoge verwarming, maar het voltooien van de volledige collectie met typisch omvat regionaal-exclusieven. Ik begrijp dat dat misschien niet zo duidelijk is, dus laat me dat op nog een manier bespreken.

Om de allerbeste kom ramen te proberen, is er maar één locatie die je zou ontdekken: Japan. Exact hetzelfde geldt voor sneakers. Sommige zullen alleen worden aangeboden in bepaalde regio’s, sommige met herdenkingsontwerpen, zoals de Slam Dunk X Air Jordan 6, Nike Air Max 1 “Chinatown New York”, stolsel X Nike Air Force 1 “Rose Gold Silk”, evenals veel meer .

Zoals eerder vermeld, is de sneakermarkt nu het beste, en het toont helemaal geen indicatie van het vertragen. Regionaal-exclusieve fitnessinstructeurs hebben de goedkeuring van talrijk, omdat het mensen ertoe aanzet zich te wenden tot de secundaire markt zoals StockX en Facebook-aankoop en aanbiedingsgroepen.

Afbeelding door voetpatrol
Winkeledities

Maar niet het minst, winkeledities. Dit omvat meestal partnerschappen met retailers, waardoor het echt speciaal is voor winkels en zowel hun gewaardeerde als trouwe klanten. Verbazingwekkende druppels die we de afgelopen jaren hebben gezien, zijn de Bodega X New Balance 990V3, Union La X Air Jordan 4, Footpatrol X Asics Gel-Lyte III, evenals Sneakernstuff X Adidas Consortium Ultraboost.

Afbeelding door sendun
Conclusie
Om te concluderen, zou de buurtcultuur die we vandaag hebben niet aanwezig zijn als het niet voor speciale sneakers was. Ik kan veel LS nemen, maar een ding waar ik dankbaar voor ben, is dat veel van mijn naaste goede vrienden vandaag mensen zijn die ik oorspronkelijk heb tevreden in mode en op schoenen gerichte groepen zoals TSS-geruchten en nieuws ook als de kelder. Zou ik nog meer dit korte artikel hier bij de enige leverancier kunnen samenstellen?

En jij dan? Wat drijft je om de reguliere speciale sneaker -druppels in handen te krijgen? Gelooft u dat de sneakerscene is veranderd voor de veel beter of slechter? Blijf hier bij The Sole Leverancier als ik, om in het begrijpen van alle meest recente sneaker -releases te blijven, zowel hier bij de enige leverancier als mijn team de eerste om u op de hoogte te stellen!

Gerelateerde artikelen:

Hoe adidals geverifieerd werk?
Hoe schoenen op SNKR’s te krijgen
Hoe u uw schoenmaat thuis kunt bepalen

Leave a Reply

Your email address will not be published.