De Air Jordan 7 GC “Chile Red” daalt dit weekend!

0 Comments

De Air Jordan 7 GC “Chile Red” moet een van de populairste releases van dit weekend zijn. Hoewel je tegenwoordig geen talloze AJ7 -kleuren ziet lanceren, weet je gewoon dat ze waanzinnig vuur zullen zijn. Gemaakt om de enorme Chinese fanbase van Jordan Brand aan te trekken, wordt het zelfs geleverd met een speciale editie Red Box die net zo gelukkig is als ze komen.

Afbeelding via GC911
Hoewel het “Chili Red” er op een afstand vrij gemakkelijk uitziet met zijn witte en zwarte kleurenpalet, zul je bij nog meer inspectie merken dat er veel meer is dan je ziet. Allereerst siert een enorme stempel de tong van de Air Jordan 7, die lijkt op die door keizers terug in het oude China, terwijl conventionele kunstwerken fijn worden weergegeven langs de mediale zijpanelen.

Onder de voet vind je een Nike Air-middenzool die net zo comfortabel is als het wordt, en dit is het dan bekleed met een door jade geïnspireerde rubberen buitenzool. Dit zit allemaal verpakt in een gewaagde rode doos die uitgebreid is met uitgebreide gouden accenten, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Afbeelding via GC911
Wat is er niet om van de Nike Air Jordan 7 GC “China” te houden? Zorg ervoor dat u dit weekend op 12 september afloopt, zorg ervoor dat u het vergrendeld houdt bij de enige provider als u een paar in uw verzameling nodig hebt! Laat het ons weten als je aan de hand bent, en in gerelateerd nieuws maakt de Air Jordan 7 “Flint” uit 2006 een comeback!

Afbeelding via GC911

Leave a Reply

Your email address will not be published.