Bekijk onze unboxing van de Nike Air Max 270 React Triple Black

0 Comments

van alle nieuwe fitnessinstructeurs om te verschijnen in 2019 Het is de Nike Air Max 270 React die misschien net als de meest memorabele daalt. Hier is hier tenslotte een eigentijds silhouet dat het iconische luchtsysteem naar een heel ‘klusniveau brengt!

Hier bij het HQ Solgere leverancier waren we enthousiast om de nieuwste kleur in handen te krijgen. De Air Max 270 reageert Triple Black, anders begrepen als de ‘Hip Hop’, heeft een echt flexibel en winterklaar kleurenschema. Als je nog niet hebt geïnvesteerd in een paar monochromatische trainers, is het misschien de moeite waard om af te stemmen op Chris ‘top -down review …

Elke kleur van de Air Max 270 React wordt beïnvloed door een andere creatieve beweging van de 20e eeuw. Dit paar viert de oude institutionele cultuur die de vroegste dagen van hiphop belichaamde. Het is eenvoudig en gebagatelliseerd en toch omgaan met opvallen van de menigte.

Int’l verzending

Koop nu

Van de uitstekende demping van dat grote luchtsysteem tot de duurzame synthetische bedekte bovenwerk, deze zijn niet alleen straatklaar, maar meer dan uitgerust voor de koude maanden van de winter. In echte Run DMC -stijl is een goudketenthema zichtbaar voor de binnenste eenheid.

De Air Max 270 React Triple Black is een van een aantal nu aangeboden via Nike UK!

Int’l verzending

Koop nu

Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.