De Comme des Garçons X Nike Air Presto krijgt een officiële releasedatum

0 Comments

na zijn eerste optreden in de Paris Fashion Week Lente/zomer 2019 -show vorig jaar, Comme Des Garçons heeft officieel zijn vernieuwde versie van de Nike Air Presto onthuld in , en het is anders dan iets anders daar.

Officieel nagesynchroniseerd de Comme des Garçons Homme Plus X Nike Air Presto Foot Tent, zal de schoen zijn debuut maken in twee opvallende kleuren, met een zwarte en neongroene optie, evenals een lichtblauw en rood ontwerp.

Ter vervanging van de kenmerkende veter- en kooi-structuur van de Air Presto, kiest deze versie voor een met pull-string beveiligde vetereloze look die is geïnspireerd op pitch-tenten, dus de naam van het silhouet. Gekleed in een afzonderlijke textielmix, zijn dit de ideale kraken om zowel op straat als op de landingsbaan te schommelen.

De Comme des Garçons Homme Plus X Nike Air Presto Foot Tent is op 12 januari vrijgegeven bij geselecteerde retailers, waaronder de Comme des Garçons Hong Kong van de eigenzinnige collabs om ooit de Air Presto te sieren. Laat het ons weten als je in het onderstaande commentaargedeelte gaat! Terwijl je hier bent, zijn hier 25 High Heat Nike Air Max Sneakers om de januari -blues te verslaan!

Als je erover denkt om wat gloednieuwe Nike Heat te hanteren, bekijk dan de meest recente hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.