Ruïneer je vriendschappen in stijl met deze Bape X Uno -samenwerking

0 Comments

, terwijl niets je vriendschappen kan repareren nadat je bent geraakt met die “pick -up 4” -kaart in UNO, je kunt tenminste spelen en er elegant uitzien met deze meest huidige bape X UNO samenwerking. Aangekomen op een enigszins ongebruikelijke manier, heeft deze meest actuele link-up een reeks samenwerkingsproducten en accessoires.

Toen hij over de samenwerking sprak, merkte Bape op: “Een badende Ape® viert het 50 -jarig jubileum van ‘s werelds primaire kaartspel, UNO, geliefd bij mensen over de hele wereld, en werkt samen met het merk om een ​​collectie uit te brengen die elkaars uniek is . ”

Afbeelding door middel van bape
De collectie zelf speelt een gespecialiseerd UNO-deck, twee T-shirts, een draagtas, kussens en zelfs een muispad. Elk stuk is uitgerust met herkenbare bape -motieven zoals de Bape Ape, Shark en Baby Milo, die allemaal bekende UNO -kaarten, kleuren en patronen.

Afbeelding door middel van bape
Op het eerste T-shirt zien we de BAPE-aap op de voorkant afgemaakt in verschillende UNO-kaarten met een badende aapmotieven. Het tweede T-shirt gebruikt een eenvoudiger ontwerp in de vorm van een basis UNO-logo met twee kaarten en een badende aap-handtekening eronder. De volledige collectie is momenteel nog steeds beschikbaar op de website van BAPE en selecteer retaillocaties. In ander nieuws vertoont Maharishi heimelijke silhouetten voor zijn tweede FW21 -daling.

Afbeelding door middel van bape

Leave a Reply

Your email address will not be published.