De Atmos X Adidas ZX 8000 “G-Snk” Glows in the Dark

0 Comments

Toen we voor het eerst een glimp opvangen van de Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” in februari, wisten we meteen dat ze gingen om een ​​must -agent te zijn. Verwijzend naar de G-SNK-make-up van het Japanse label die vorig jaar op een paar NMD R1’s debuteerde, hier is alles wat je moet weten.

Gemaakt in een neongroen en geel kleurenschema, is de constructie op de “G-SNK” zo uniek als het wordt. Niet alleen vind je slangenhuidleer op het spatborden en het vetersysteem, ponyhaar speelt hier ook een enorme rol, aankomen op de teenbox en tong voor een look die zeker de koppen zal draaien.

Afbeelding via Atmos
Een hielteller siert de achterkant voor extra ondersteuning, terwijl Adidas Torsion Tech wordt geïnfuseerd in de levendige tussenzool voor stabiliteit die spelveranderend is. Om het allemaal af te ronden, is de hele schoen bekleed in een glow-in-the-dark afwerking, zodat je zelfs kunt buigen in omstandigheden met weinig licht.

Een van de gekste sneakers die we dit jaar hebben gezien, verwacht dat de Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” op 16 mei op de Atmos-webwinkel lanceert naast een stel kleding. Een Europese release moet nog officieel worden bevestigd, dus zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier en we zullen je laten weten zodra er iets binnenkomt. In gerelateerd nieuws brengt het Adidas Consortium FYW XTA een trail uit de jaren 90 terug icoon!

Afbeelding via Atmos

Leave a Reply

Your email address will not be published.