De Puma Italy Renaissance Kit is iets in beroep

0 Comments

‘A New Wave Rises’ met de lancering van de gloednieuwe Italiaanse kit van Puma. De Azzuri komt met een gewaagd Renaissance -thema dat deze kit in een nieuwe generatie sterren luidt.

De huidige Italiaanse ploeg heeft nu een enorme 12 spelers jonger dan 25 jaar. Voorbij zijn de dagen van De Rossi en Totti, het is tijd voor het nieuwe ras om op de plaat te stappen. Met dezelfde green die werd gebruikt op de ‘Maglia Verde’ (Green Jersey) gedragen tijdens de 2-0 overwinning van Italië tegen Argentinië in december 1954 in Rome’s Stadio Olimpico. Dit wordt gecomplimenteerd door de print van Renaissance -stijl die helemaal over de trui, marine mouwen en kraag en de decadente gouden hits op de insigne van de badge en Puma zijn gevonden.

Met een overwinning in hun volgende Euro -kwalificatiewedstrijd, zal Italië bijna hun plaats in het toernooi van volgend jaar veiligstellen en we kunnen niet wachten om deze kit op het grootste podium te zien. De Puma Italy Renaissance Kit is nu beschikbaar. Vervolg de lijnen tussen streetwear en voetbal met dit buitengewone stuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.