De Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 daalt dit weekend!

0 Comments

Vivienne Westwood is geen onbekende als het gaat om samenwerkingen van Asics, maar haar laatste streven is misschien wel haar meest ambitieuze tot nu toe. Gloednieuw voor herfst/winter 2020, de Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 neemt een van de meest iconische silhouetten van het Japanse schoenenmerk en geeft het een high fashion twist.

Een eerbetoon aan de collectie “Nostalgia of Mud” van de Britse ontwerper die in de jaren 80 debuteerde, deze gel-kayano 26 arriveert in twee schone gesneden kleurenschema’s, waaronder “Birch White” en “Black”, waarvan de laatste absoluut het hoogtepunt is . Extreem conceptueel, beide modellen zijn versierd met elementen uit de iconische zakschoen van Westwood, bedekt bovenop een premium leer en mesh -constructie.

Afbeelding via ASICS

Afbeelding via ASICS

Afbeelding via ASICS
De kenmerkende tijgerstrepen van Asics schieten over de lateralen en medialen, en hieronder zul je een flytefoam -middenzool krijgen compleet met gel demping voor maximaal comfort en ondersteuning. Rond allemaal afgerond, is VIV’s legendarische orb -logo bij de hiel, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

De Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 is op 27 september. Laat ons weten voor welke kleur je gaat, en terwijl je hier bent, kun je die sombere herfstdagen net zo goed opvrolijken met deze 20 nieuwe Asics Sneakers!

Afbeelding via ASICS

Afbeelding via ASICS

Afbeelding via ASICS

Leave a Reply

Your email address will not be published.