Pusha t identificeerde schommelende nooit eerder geziene dikke adidas sneakers

0 Comments

die voldoen aan het grote succes van de Yeezy 700 en de Yung-1, het lijkt erop dat Adidas Originals op het punt staat nog een dikke sneaker uit te geven.

Gespot op de voeten van Pusha T tijdens Paris Fashion Week, is de nooit eerder geziene Daddy-schoen geschilderd in een volledig wit kleurenplan met rode accenten die uit elkaar gaan met anders Stark Palette. Gevormd uit een combinatie van materialen, inclusief ademende pasvorm, evenals luxe leer, zit deze mysterieuze sneaker bovenop een dikke adiprene doordrenkt middenzool voor extra comfort en een soepelere pas.

Een padschoen zoals een veterstelsel is opgenomen in dit CREP, met een hieltabblad rond de achterkant voor extra gemak. Volgens geruchten zal deze gloednieuwe Adidas Fitness -instructeur ergens in 2019 in vier unieke kleuren debuteren, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor veel meer nieuws naarmate het zich ontwikkelt! In Associated News schiet Adidas in de kosmos met de Yeezy verbetering 350 V2 ‘Hyperspace’!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de stroom hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.