Een nadere blik op de gebroken witte X Air Jordan 4 ‘Black Cement’

0 Comments

Vorige week onthulde Virgil Abloh een ton niet-uitgebrachte gebroken witte X Nike-sneakers tijdens zijn cijfers van spraaktentoonstelling in McA Chicago, en binnen de Selectie, elke sneakerhead en hun hond hadden hun ogen gericht op de gebroken witte X Air Jordan 4 ‘Black Cement’! Ongetwijfeld een van de beroemdste Jumpman -silhouetten na de AJ1 is het schandalig om de kijk op het model van Louis Vuitton Artistic Director te zien, en hier is een nadere blik!

Afbeeldingen met dank aan @soledebrief, het ‘Black Cement’ is zeer duidelijk gemodelleerd naar de Air Jordan 4 ‘gefokt’. Geschilderd in een heimelijke zwarte basis, wordt donkergrijze suede kenmerken op de spatborden, terwijl transparante elementen het vetersysteem en de hielbadge vormen. Een crèmekleurige middenzool gaat beneden, compleet met opvallende rode accenten die de schoen voorzien van een vleugje contrast. Om het allemaal af te ronden, de beroemde “lucht”; Branding maakt ook zijn aanwezigheid bekend, waardoor de look wordt voltooid.

Hoewel het veilig is om aan te nemen dat de gebroken witte X Air Jordan 4 ‘Black Cement’ nooit een openbare release zal krijgen, kan in deze snelle industrie vrijwel alles gebeuren, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt aan de enige verkoper voor potentiële release Info naarmate het zich ontwikkelt! Laat het ons weten als je zou gaan, en terwijl je hier bent, kijk eens naar de volledige Nike Sneaker Range!

Afbeeldingen met dank aan Soledebrief

Leave a Reply

Your email address will not be published.