Verhoog uw aanvallen met de Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient”

0 Comments

Nike’s Tuned Air Max Plus is een silhouet dat nu al meer dan twee decennia een steunpilaar in de harten van sneakerverzamelaars is gebleven. Gemaakt door Sean McDowell Na het halen van motivatie van de stranden van Florida, heeft het hardloop-omgezet-lifestyle-silhouet veel make-over gekregen, gezien de inhuldiging van 1998, waarbij de huidige weergave de TN Air Max Plus “Sunset Gradient” is.

Van deze close-upfoto’s gevangen door de bekwame professionele fotograaf van de enige leverancier Lana Manners, ziet het vintage ensemble een beste mix van oranje en gele kleuren in zijn mesh-geweven bovenwerk-onder zijn zonsondergangsthema. De door Palm Tree ge├»nspireerde TPU-overlays zijn in het zwart geverfd en bieden een sfeer van het strand “-type. Het kleine Swoosh-logo aan de zijkanten evenals de tongen en de TN-insignes aan de achterzijde selecteer een neon milieuvriendelijke schaduw, waardoor de levendigheid van het paar bovendien wordt verhoogd.

Afbeelding door middel van de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Wat de rest van de constructie betreft, behoudt de fan-favoriete Nike-schoen zijn gescheiden luchteenheden onder de voet en biedt comfortabele demping van de voeten van de gebruiker waar het het meest nodig heeft. We kunnen verzekeren dat u niet alleen deze dag na dag rockt, maar u zult ook overal naar hoofden draaien!

De Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient” is nu online bij Nike! Zorg ervoor dat je vandaag je paar te pakken krijgt, terwijl de voorraad nog steeds wordt aangeboden, omdat er ernstige sneakerverzamelaars deze in de gaten houden. Je kunt de huidige Nike -drops hier ook voor de enige leverancier voor blijven! In Associated News, politieagent de Nike Air Max 95 “Ironstone” terwijl je dat nog kunt!

Afbeelding door middel van de enige leveranciernike Air Force 1 Low Cut-Out “Game Royal”

Int’l verzending

Nu kopen

Afbeelding door middel van de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.