Kanye West bevestigt dat de Yeezy Foam Runner deze maand daalt

0 Comments

Kanye West’s beruchte Yeezy Foam Runner is nu al lang op onze radar. Rond deze tijd allereerst onthuld rond deze tijd vorig jaar toen North West werd geïdentificeerd om een ​​paar te schommelen, hebben Sneakerheads ergens afgevraagd wanneer of of ze ooit zullen vallen. Nou, het lijkt erop dat de man zelf heeft geverifieerd dat ze deze maand tot slot zullen uitbrengen!

Als onderdeel van I-D’s “The Belief in Chaos” Summertime 2020-kwestie, ging je met Pharrell Williams zitten om over een grote verscheidenheid aan onderwerpen te praten. Van verhalen over Michael Jackson tot de mode -invloeden van Skateboard P, West onthulde ook een paar veel meer details over de schuimrunner.

Bekend om zijn speciale vorm en structuur, wordt de bovenkant van de klomp doorspekt met perforaties voor de grootste ademhalingservaring. Hieronder is een Yeezy 700-geïnspireerde tussenzool aanwezig, en natuurlijk kunt u niet over de schuimrunner praten zonder het ingenieuze algengebouw te bespreken dat zowel duurzaam als milieuvriendelijk is.

“We zitten hier in Wyoming om precies uit te zoeken hoe te doen met produceren tijdens, uitgelegd West.” De schuimlopers die we in juni uitkomen, zijn onze allereerste Amerikaanse geproduceerde producten en we moeten er precies achter komen hoe we moeten Doe gelokaliseerde productie. ”

Hoewel Kanye een bepaalde dag niet heeft genoemd, bevestigt dit dat de langverwachte Adidas Yeezy Foam Runner voor het einde van de maand zal introduceren. Hoewel dit kan worden gewijzigd vanwege de huidige pandemie, zorg er dan voor dat je het vergrendeld houdt aan de enige leverancier voor nog veel meer updates naarmate het zich ontwikkelt! In Associated News zijn de Yeezy -dia “kern” en “roet” onthuld!

Afbeelding door middel van Branndannart

Leave a Reply

Your email address will not be published.