Een betere blik op de nieuwe Vans Evdnt UltimateWaffle Way of Life Silhouette

0 Comments

California Based Skate Imprint, Vans, wordt wereldwijd begrepen als het roer van alle schaatsenuitrusting, die ook kleding bevat. Hoewel het absoluut waar is dat talloze sneakerheads hun bestelwagens oude skool of traditionele slip-ons behandelen als een manier van leven silhouetten, ondanks dat ze skate-core schoenen zijn, heeft het merk eindelijk op onze gebeden gereageerd om een ​​silhouet te tekenen gericht op dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding in plaats van in plaats van dagelijkse kleding, in plaats van in plaats van dagelijkse slijtage in plaats van te tekenen in plaats van op dagelijkse dagelijkse kleding, de halfpipes. We hebben een betere blik op de geheel nieuwe Vans evdnt UltimateWaffle en hier is wat je moet weten!

De EVDNT is echt de allereerste in zijn soort-met een nieuw ontwikkeld ultieme-wuffelgebouw dat bestaat uit een doorschijnende buitenzool die is ontworpen met ultracush-innovatie en een innerlijke stabiliserende schacht voor maximale demping en ondersteuning.

Afbeelding door bestelwagens
EU -verzending

Nu kopen

Afbeelding door bestelwagens
EU -verzending

Nu kopen

Nu aangeboden op de Vans-site in verschillende kleuren, is de bovenste stijl van de Vans Evdnt gemaakt met een low-profile look om het eenvoudig te maken voor het stylen. De elementen brengen gebreide fit samen met lederen en rubberen overlays bij elkaar om een ​​premium sfeer te bieden, en vooral velen, vooral een ademend lichtgewicht gevoel dat je dag na dag leuk zult vinden. De configuratie van de EVDNT wordt afgerond met een UltimateWaffle Outsole met tractie en comfort die betrouwbaar is voor de hele dag door kleding, evenals de kenmerkende zijstreep van Vans, echter omgedraaid voor een duidelijk uiterlijk van het merk.

Laten we begrijpen of je de Vans evdnt UltimateWaffle rockt, en ervoor zorgt dat je in het begrip blijft van alle meest recente bestelwagens die hier bij de enige provider zijn, omdat we de allereerste zijn om je te sturen om je te sturen Updates! In Associated News kun je de halfpipe in stijl raken met deze 15 belangrijke bestelwagens oude skools!

Afbeelding door bestelwagens
EU -verzending

Nu kopen

Afbeelding door bestelwagens
EU -verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.