Converse en hersendode herenigen zich voor het ene sterrensilhouet

0 Comments

Na het ontketenen van een GR -versie van hun partnerschap vorige maand, zijn Converse als hersendood herenigd, dit keer rond het hanteren van het iconische Silhouet van One Star. Terugkerend met een print-zware markup, brengt de nieuwe kleurway eerbetoon aan patronen uit het archief van Converse, met verschillende dierenprints met polka-stippen over de bovenkant.

Een paar slogan versieren de foxing-tape van Teach Shoe, waaronder “om te zien en gezien te worden zo ver als het oog kan zien. Die de mannen beheren. Exact hetzelfde elders.”, Terwijl co-branded schetsen siert het voetbed. Schone gebroken witte veters bieden de schoen een traditionele uitstraling, samen met complementaire gevulkaniseerde middenzolen.

Laten we op 7 februari in de schappen staan, laten we begrijpen wat u gelooft van de hersendode x Converse One Star en zorg ervoor dat u de officiƫle de enige leverancier -app nu gratis downloadt! In Associated News heeft stolsel X Converse onlangs hun innerlijke dier losgelaten met een gezellige samenwerking!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Converse Heat omgaat, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.