Deze nieuwe Nike Air Force 1’s zijn de ideale betaaldagtraktatie

0 Comments

Het is betaaldag, en na een maand hard werken is het tijd om jezelf te behandelen met een paar Nike Air Force 1s! Gloednieuw voor het seizoen, deze vijf kleuren zullen zeker elke sneakercollectie upgraden. Van twee merkzware paren tot een trio van NBA-ge├»nspireerde releases, er is zeker iets voor jou! Bekijk dus de AF1’s hieronder, of bekijk hier het volledige sneaker -assortiment van Foot Locker!

Uitgedost in glad leer, het eerste wat je aan deze twee zult opmerken, is de “swoosh” -tekst die is geborduurd over de vamp, evenals een kleine swoosh die op de teenbox wordt genaaid voor een plekje van subtiele maar opvallende branding . Veel meer swooshes raken de tong, waar je een tweekleurige contrast zult vinden dat zeker hoofden zal draaien waar je ook gaat.

De volgende drie kleuren worden gemaakt in samenwerking met de NBA op de aanloop het seizoen 2019 – 2020 dat net om de hoek is. De voorste helft is gevormd van premium leer, terwijl de achterkant is gedrapeerd in panelen van glad satijn die een glinsterende glans loslaten. Deze gesplitste look vindt ook zijn weg naar de laterale en mediale zij -swoosh -branding ook voor een esthetiek die zo verschillend is als het wordt.

Nu verkrijgbaar bij Foot Locker UK, deze Nike Air Force 1’s zijn een zeker als COP, dus krijg je maat terwijl deze nog op voorraad is! Zorg ervoor dat je hier bent, zorg ervoor dat je @thesolesupplier en @theSolerestocks op Twitter volgt voor het meest recente en beste nieuws, roddels en releases in de wereld van sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.