De Yeezy -dia “Onyx” is zo heimelijk als het wordt

0 Comments

ooit omdat de Yeezy -dia zijn debuut heeft gemaakt in 2019, hebben we gedroomd voor een “Triple Black” -kleurige kleur. Welnu, na vrijwel twee jaar wachten lijkt het alsof u tot slot op onze gebeden heeft gereageerd, omdat de Yeezy -dia “Onyx” net is gelekt. Als je je geest teruggaat naar de zomer van 2020, werd de “roet” oorspronkelijk geïmpliceerd als helemaal zwart, maar toen het introduceerde, verscheen het in een extreem donkerbruin in plaats daarvan.

Als je nog nooit een paar dia’s in je leven hebt gebruikt, moet je ze zeker zo snel mogelijk proberen. Een van de meest comfortabele schoenenkeuzes die je ooit zult dragen, deze yeezy is gebouwd van een paar van het onberispelijke eva -schuim op de markt. Hier in een heimelijk “Triple Black” -palet geschilderd, biedt de stijl uit één stuk het een gemakkelijke maar opvallende esthetiek. De voetbed zorgt voorzichtig naar beneden om je voet te accepteren en zich moeiteloos samen te voegen met de bovenkant van de dia voor de Supreme Lockdown -pasvorm.

Een overdreven rubberen buitenzool biedt een gekke hoeveelheid tractie met elke stap, evenals om alles af te ronden, een subtiel debossed adidas -logo fungeert als het enige type branding dat je op de hele dia ontdekt, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Er wordt op dit moment niet veel anders begrepen over de Adidas Yeezy -dia “Onyx”, maar onze bronnen vertellen ons dat ze volgende maand op 7 maart worden uitgebracht! Laten we begrijpen welke andere kleuren je zou willen zien, evenals in geassocieerd nieuws, hier is elke Yeezy Restock die dit jaar daalt!

Afbeelding door yeezyinfluence
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published.