Kijk eerst naar de Yeezy Spring 2021-line-up

0 Comments

Nadat we een voorproefje hebben genomen tijdens de volledige Yeezy-line-up van maart 2021, krijgen we nu onze eerste blik op enkele van de Yeezys die erin zullen vallen om over te vallen Het voorjaar 2021 -seizoen. Hoewel dit geen uitputtende lijst is, bevat het enkele van de belangrijkste paren die sneakerheads al maanden ongeduldig wachten!

Alles schoppen is de Yeezy Boost 700 “Bright Blue”. Kanye West lekte in november en ging eigenlijk naar Twitter om deze te laten zien voordat iemand zelfs wist dat ze bestonden. Het nemen van aanwijzingen van de “zon” die eerder dit jaar opkwam, schakelt het geel bovenaan met een blauwe die zeker van kopen zal draaien waar je ook gaat. We krijgen ook nog twee Yeezy -dia’s, waaronder de “Pure” en de “Enflame Orange”. Interessant is dat het lijkt alsof de laatste kleur dit jaar een behoorlijk belangrijke rol zal spelen, omdat het ook de debuutkleur is voor de ongedefinieerde. De Yeezy QNTM “Flash Orange” waagt terug in de wereld van 700s en is inkomend. Geschilderd in een opwindend kleurenschema, het is het vierde “minibusje” -paar dat moet vallen.

Afbeelding via Yeezy Mafia

Afbeelding via Yeezy Mafia

Afbeelding via Yeezy Mafia
Nu door naar de tweede helft van het tweede kwartaal. Hoewel we een paar weken geleden een eerste blik kregen, is de Yeezy Qntm “Flash Orange” nu bevestigd! Dit wordt gevolgd door de Yeezy Boost 380 “Alien Blue”, het spirituele vervolg op de debuutkleur van de 380, en om het allemaal af te ronden krijgen we de Yeezy 450 “Dark Slate”. Een volledig omgekeerde versie van de “Cloud White”, het lijkt bijna alsof de release van deze kleuren had moeten worden teruggedraaid omdat het witte paar beter zou zijn geweest voor de zinderende hete zomermaanden.

Releasedata moeten nog officieel worden bevestigd voor deze Adidas Yeezy, dus zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Laat ons weten welk paar je het meest voelt, en in gerelateerd nieuws heeft de Yeezy 700 V3 “Kyanite” eindelijk een releasedatum!

Afbeelding via Yeezy Mafia

Afbeelding via Yeezy Mafia

Afbeelding via Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published.