De Pharrell Williams X Adidas NMD HU krijgt vorige maand een Blue Inspect Makeover

0 Comments

, foto’s van een Red Plaid Pharrell Williams X Adidas NMD Hu hebben online opgedoken, evenals nu, dankzij Sneaker Insider @ankeekicks, we nemen aan Een allereerste blik op een blauwe inspectie -versie, en het is echt heel dope.

Gevormd uit ieders favoriete gebreide materiaal, Primeknit, een blauw en zwart plaidpatroon siert het hele bovenwerk van hiel tot teen, terwijl het contrasteren van 3m doordrenkte touwveters de schoen samenbindt. In de gewone Pharrell -mode, “hart” en “mind” -tekst wordt geborduurd op de vamps, evenals hieronder, een toename systeem is aanwezig voor optimaal comfort.

Tot nu toe wordt praktisch niets begrepen over de Pharrell Williams x Adidas Originals NMD Hu, maar, afgaande op het miljardair Young Boys Club -logo op de achterkant van de linkerschoen, dit is een niet -uitgebracht monster of de volgende BBC NMD. Laten we begrijpen of u zou gaan, en zorg ervoor dat u de officiƫle de enige leverancier -app downloadt voor volledig gratis nu!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat om het hoofd gaat, zorg er dan voor dat je de meest recente hier inspecteert!

Afbeeldingen door Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.