De grootte? Exclusieve Puma “Split Pack” verkoopt snel

0 Comments

Wat een verbazingwekkende 12 maanden is geweest voor Puma, de Duitse sportkledingreuzen zijn van kracht naar kracht gegaan door hun gearchiveerde silhouetten te nemen en ze naar de 21e eeuw te brengen. Nu hebben ze samengewerkt met maat? Om de maat te starten? Exclusieve Puma Rider “Split Pack” en deze Creps moeten worden gezien om te geloven.

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

De Britse sneaker-juggernauts hebben uitgeoefend als onderdeel van de 20e-jarig jubileum van Size, hebben een niet-overeenkomende thema voor deze sneaker gekozen. Komt met een dubbele tong en een splitsing over de nylon- en suède -bovenwerk, deze erfgoed sneaker heeft een nieuwe ongelooflijke kleurstoffen om in zijn verbazingwekkende afkomst te plaatsen.

Komt met een maat? Logo is trots onder de voet gestempeld en Puma’s gepatenteerde rijderschuim, deze trainer biedt de drager de hele dag comfort! Komt in 2 dynamische kleuren, de juxtapositie van de blauwe en gele toekomstige rijder moet ons persoonlijke hoogtepunt zijn. Dit neemt niets weg van de Poppy Green en Sinaasappeltinten die worden gebruikt op de rijder in de tegenhanger, dat is net zo goed. Gebruik de onderstaande links om de maat van dichterbij te bekijken? Exclusieve Puma Rider Collection en houd het vergrendeld aan de enige provider voor al het beste nieuws en releases van de sneakercommunity.

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.