De Salehe Bembury X Crocs Pollex Clog “Crocodile” is onthuld

0 Comments

Salehe Bembury moet nu een van de drukste mannen in het spel zijn. Na een duidelijke samenwerking met New Balance, ontketende de Amerikaanse ontwerper zijn kijk op de klassieke Crocs Clog een paar weken later, waarbij elke kleur veel meer gewild was dan de volgende. Hoewel de collectie vrijwel in een oogwenk uitverkocht is, lijkt het erop dat hij nog veel meer in zijn mouw heeft, omdat hij net de Salehe Bembury X Crocs Pollex Clog “Crocodile” heeft onthuld!

Een knipoog naar de naam van het schoenenmerk, de “Crocodile” is geschilderd in een dynamische groene schaduw en beschikt over het kenmerkende vingerafdrukontwerp van Bembury over de schuimconstructie. Dit resulteert in een reeks concave ribbels en dramatische krommen die anders zijn dan alles wat we eerder hebben gezien. Verschillende perforaties zijn overal verspreid voor extra ademend vermogen, en rond de hiel vind je een stoffen band voor extra diepte. Dit element is versierd met Crocs -branding om de samenwerking met hoge warmte te versterken.

Op dit moment moet een officiĆ«le releasedatum voor de Salehe Bembury X Crocs Pollex Clog “Crocodile” nog worden onthuld, hoewel we verwachten dat ze ergens in de lente- en zomermaanden zullen vallen. Laat ons weten wat u vindt van de volgende release van de ontwerper, en in gerelateerd nieuws, zou dit de Yeezy Foam Runner V2 kunnen zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published.